• Zavolejte nám: (+420) 274 023 159
0 položek - 0 Kč
Váš košík je právě prázdný!
Vaše zboží Aktualizovat
Kategorie

Zásady ochrany osobních údajů

Informace ke zpracování osobních dat

Fedatex plus s.r.o. se sídlem Za Zámečkem 744/9, 15800 Praha 5, IČ 28927516 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité, abyste věděli, že osobní údaje, které nám poskytujete zpracováváme zodpovědně, transparentně a v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679. Máte nárok požádat o informace o evidovaných osobních údajích, jejich opravu, či výmaz, pokud jsou uděleny na základě Vámi uděleného souhlasu. Pokud dochází k automatizovanému zpracování, máte právo na přenositelnost údajů a nebýt předmětem rozhodnutí založeného výhradně na tomto rozhodování. V případě jakýchkoli dotazů a žádostí týkajících se zpracování Vašich osobních údajů se na nás můžete obrátit písemně na adrese sídla společnosti.

Zabezpečení Vašich osobních dat

Fedatex plus s.r.o. dbá na bezpečnost osobních dat, které nám předáváte. Přijali jsme vhodná technická a organizační opatření, abychom Vaše data dostatečně chránili s ohledem na závažnost jejich zpracování. K Vašim osobním údajům, které jsme od Vás získali nemá přístup žádná neoprávněná osoba a nepředáváme jej bez Vašeho souhlasu dalším subjektům pro další zpracování, pokud to nevyžaduje zákon, nebo v případě ochrany našich právních zájmů.

Právo na informace

Vaším právem je požádat Fedatex plus s.r.o. o informace, jaké osobní údaje a v jakém rozsahu a pro jaký účel o Vás zpracováváme. Tyto informace Vám poskytneme zdarma ve lhůtě nejpozději 30 dnů, v mimořádných situacích pak nejpozději ve lhůtě 90 dnů. O prodloužení lhůty v mimořádných případech Vás budeme včas informovat. Pokud budete požadovat sdělení informací, které o Vás evidujeme, budeme nejprve potřebovat ověřit, že jste skutečně osoba, které náleží tato informace. Ve Vaší žádosti tedy uveďte dostatečnou identifikaci Vaší osoby. V případě potřeby máme právo vyžádat si doplňující informace k Vaší identifikaci, než Vám poskytneme osobní údaje, které zpracováváme k Vaší osobě.

Naším právem pak je odůvodněně zamítnout požadavky na informace, které jsou bezdůvodné, či se nepřiměřeně opakují, případně jejich získání vyžaduje nepřiměřené úsilí, nebo by byly obtížně získatelné (typicky ze záložních systémů, archiválií apod.).

Právo na přenositelnost údajů

Máte právo získat osobní údaje, které o vás evidujeme, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu. Na základě vaší žádosti mohou být tato data předána jinému správci.

Aktualizace údajů, právo na opravu

Jelikož se mohou osobní údaje v průběhu času měnit (například změna Příjmení), budeme rádi, pokud nás informujete, že u Vás nastala nějaká změna, tak abychom Vaše osobní údaje měli aktuální a nedocházelo k případným omylům.   Podání informace o změně údajů je nezbytně nutné pro to, abychom mohli řádně vykonávat svoji činnost Správce.

S tím souvisí i Vaše právo na opravu osobních údajů, které o Vás evidujeme. Pokud zjistíte, že naše údaje již nejsou aktuální, máte právo požadovat jejich opravu.

Námitky

Pokud se domníváte, že Vaše osobní údaje nezpracováváme v souladu s platnou legislativou ČR a Unie, máte právo vznést námitku a my následně prověříme oprávněnost Vašeho požadavku. V okamžiku podání námitky, bude zpracování vašich osobních údajů omezeno dokud nebude ověřeno, zda je námitka oprávněná. Informujeme Vás, že Vaším právem je obrátit se také s námitkou proti zpracovávaným osobním údajům, které o Vás zpracováváme na příslušný dozorový úřad na Ochranu Osobních Údajů na adrese:

Úřad pro ochranu osobních údajů
Pplk. Sochora 27
170 00 Praha 7

 

Právo na omezení zpracování

Máte právo na omezení zpracování vašich osobních údajů, v případě, že se domníváte, že takto evidované nejsou přesné, případně je zpracováváme protiprávně a dále pokud se domníváte, že tyto údaje již nepotřebujeme pro účely jejich zpracování.

 

Právo na výmaz

Pokud jste nám někdy udělili souhlas se zpracováním svých osobních údajů (například emailová adresa v rámci zasílaného newsletteru), máte právo jej kdykoli odvolat a my údaje, které zpracováváme výhradně na základě Vašeho souhlasu máme povinnost vymazat. Právo na výmaz se nevztahuje na zpracovávané údaje v rámci povinnosti plnění smlouvy, zákonných důvodů, či oprávněných zájmů. Pokud jsou některá Vaše data uchovávána v záložních systémech, které automatizovaně zajišťují odolnost všech našich systémů a plní funkci ochrany ztráty dat pro případy havárií, není v našich silách vymazat tyto data i ze záložních systémů a nezřídka to není ani technicky proveditelné. Nicméně tyto data nejsou dále nijak aktivně zpracovávána a nebudou sloužit k dalším účelům zpracování.

Kam se můžete obrátit

Se svými dotazy na ochranu osobních údajů se můžete také obracet na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na provozovnu naší společnosti:

Fedatex plus s.r.o.
Podnikatelská 565
190 11 Praha 9

Webové stránky - soubory protokolů

Pokud přistoupíte na naše webové stránky a prohlížíte si je, zpracováváme následující protokolové soubory a ukládáme je na našich serverech. Mezi informace, které ukládáme patří:

  • Vaše IP Adresa
  • Otevíraná stránka našeho webu
  • Kód odpovědi http
  • Identifikace Vašeho prohlížeče

Tyto informace zpracováváme po dobu maximálně jednoho roku a pouze pro účely naší právní ochrany.

Soubory cookie

Když navštívíte naše webové stránky, jste informováni, že využíváme technologie ke shromažďování a ukládání informací pomocí souborů cookie do Vašeho zařízení. Soubory cookie jsou malé textové soubory, které nikam neodesíláme, tyto soubory můžete z prohlížeče odstranit, nebo jejich využití zakázat úplně. Soubory cookie neshromažďují žádné Vaše osobní údaje, bez těchto souborů však nedokážeme zajistit plnohodnotnou funkčnost webových stránek.

Analýza a statistiky

Webové stránky monitorujeme a analyzujeme pomocí analytických služeb. Žádné z údajů, které pomocí této služby analyzujeme nejsou Vašimi osobními údaji. Pomocí této služby zjišťujeme návštěvnost a geografické údaje, informace o prohlížeči a operačního systému, ze kterého na naše webové stránky přistupujete. Všechny tyto informace, využíváme pro marketingové účely, pro účely dalšího zlepšování webových stránek a obsahu a také pro účely právní ochrany.

Zasílání novinek na email

V případě, že máte zájem od Fedatex plus s.r.o. dostávat akční nabídky produktů prostřednictvím emailu, který nám sdělíte a udělíte souhlas s takovým využíváním Vaší emailové adresy, budeme tento email zpracovávat výhradně k těmto účelům. Fedatex plus s.r.o. nepředává takto získanou emailovou adresu žádným dalším subjektům. V případě, že se kdykoli v budoucnu rozhodnete, že již od Fedatex plus s.r.o. nechcete dostávat emaily pro tento účel, můžete odvolat svůj souhlas se zpracováním uvedené emailové adresy zde, nebo písemně na adresu sídla společnosti.

Zpracování osobních údajů

Podívejte se jak Fedatex plus s.r.o. zpracovává následující osobní údaje/kategorie osobních údajů, včetně stanovených právních titulů, účelů a dob zpracování pro jednotlivé záznamy činností o zpracování.

Kategorie: E-shopy

Objednávka z e-shopu

Údaje byly získány od jiného subjektu Ne
Záznam obsahuje informace o nezletilé osobě Ne

Právní titul Plnění smlouvy
Osobní údaje Adresa (Osobní údaj), DIČ fyzické osoby (Osobní údaj), Dodací adresa (Osobní údaj), Email (Osobní údaj), IP adresa (Osobní údaj), Jméno (Osobní údaj), Příjmení (Osobní údaj), Telefon (Osobní údaj)
Účel zpracování vyřízení a dodávka objednávky z e-shopu: www.led-ekosvetla.cz, www.ledpanely.shop, www.ekoinfratopeni.cz
Doba zpracování časově neomezeně
Příjemci Přepravní společnosti

Právní titul Zákonná povinnost
Osobní údaje Adresa (Osobní údaj), DIČ fyzické osoby (Osobní údaj), Jméno (Osobní údaj), Příjmení (Osobní údaj)
Účel zpracování zpracování účetnictví
Doba zpracování časově neomezeně
Zpracovatelé Účetní a mzdová společnost

Přihlášení k odběru novinek

Údaje byly získány od jiného subjektu Ne
Záznam obsahuje informace o nezletilé osobě Ne

Právní titul Souhlas
Osobní údaje Email (Osobní údaj), IP adresa (Osobní údaj), Jméno (Osobní údaj), Příjmení (Osobní údaj)
Účel zpracování zasílání novinek emailem z webu www.led-ekosvetla.cz, www.ledpanely.shop, www.ekoinfratopeni.cz
Doba zpracování 5 let
Zpracovatelé Elektronické zpracování - e-mailing (kontakty, newslettery, ceníky)

Kategorie: Firemní zákazníci

Zasílání velkoobchodních ceníků

Údaje byly získány od jiného subjektu Ne
Záznam obsahuje informace o nezletilé osobě Ne

Právní titul Souhlas
Osobní údaje Email (Osobní údaj), IP adresa (Osobní údaj), Jméno (Osobní údaj), Název společnosti (Osobní údaj), Příjmení (Osobní údaj)
Účel zpracování pravidelné zasílání velkoobchodních ceníků registrovaným zákazníkům
Doba zpracování do odvolání souhlasu
Zpracovatelé Elektronické zpracování - e-mailing (kontakty, newslettery, ceníky)

Registrace velkoobchodních zákazníků

Údaje byly získány od jiného subjektu Ne
Záznam obsahuje informace o nezletilé osobě Ne

Právní titul Oprávněný zájem
Osobní údaje Adresa (Osobní údaj), DIČ fyzické osoby (Osobní údaj), DIČ společnosti (Osobní údaj), Dodací adresa (Osobní údaj), Email (Osobní údaj), IČO (Osobní údaj), Jméno (Osobní údaj), Název společnosti (Osobní údaj), Příjmení (Osobní údaj), Telefon (Osobní údaj)
Účel zpracování Registrace zákazníků pro získání velkoobchodních cen
Doba zpracování 10 let

Objednávka firemních zákazníků

Údaje byly získány od jiného subjektu Ne
Záznam obsahuje informace o nezletilé osobě Ne

Právní titul Plnění smlouvy
Osobní údaje Adresa (Osobní údaj), DIČ fyzické osoby (Osobní údaj), DIČ společnosti (Osobní údaj), Dodací adresa (Osobní údaj), Email (Osobní údaj), IČO (Osobní údaj), Jméno (Osobní údaj), Název společnosti (Osobní údaj), Příjmení (Osobní údaj), Telefon (Osobní údaj)
Účel zpracování vyřízení a dodávka objednávky od firemních zákazníků zaslaná prostřednictvím e-mailu, poštovní zásilky nebo z e-shopu
Doba zpracování časově neomezeně
Příjemci Přepravní společnosti

Právní titul Zákonná povinnost
Osobní údaje Adresa (Osobní údaj), DIČ fyzické osoby (Osobní údaj), DIČ společnosti (Osobní údaj), Dodací adresa (Osobní údaj), IČO (Osobní údaj), Jméno (Osobní údaj), Příjmení (Osobní údaj)
Účel zpracování zpracování účetnictví
Doba zpracování časově neomezeně
Zpracovatelé Účetní a mzdová společnost

 

Předávání osobních údajů do třetích zemí

K předávání osobních údajů zpracovatelům nebo jiným příjemcům ve třetích zemích nebo v mezinárodních organizacích nedochází.

 

Zásady ochrany osobních údajů jsou pravidelně revidovány a můžou se v případě potřeby aktualizovat. Poslední změna těchto zásad ochrany osobních údajů proběhla dne středa 9. května 2018.

Doporučujeme
Skladem
6.5W
810 lm
2700K
LED žárovka filament 6.5W čirá E27 teplá bílá
Skladem
12W
kruh
2800K
LED přisazené svítidlo SURF 12W, kruh, teplá bílá
Skladem
10W
750 lm
3000K
LED žárovka Aigostar 10W E27 B5, teplá bílá
Skladem
9W
520 lm
kruh
LED svítidlo do podhledu AIGOSTAR 9W kruh bílý rám
Skladem
LED svítidlo do podhledu COB downlight 20W teplá bílá
Skladem
10W
SMD
6000K
LED venkovní reflektor SLIM SMD IP66 10W studená bílá
Skladem
36W
4000K
bílý rám
LED stropní panel 600x600 36W IP20, bílý rám, normální bílá
Skladem
6W
kruh
2800K
LED přisazené svítidlo SURF 6W, kruh, teplá bílá
Skladem
200W
SMD
6000K
LED venkovní reflektor SLIM SMD IP66 200W studená bílá
Dodání do 7 dní
LED průmyslové svítidlo závěsné 100W 5700K
Dodání do 10 dní
120W
16366 lm
5000K
LED průmyslové svítidlo HB09 UFO 120W 5000K 90°
Dodání do 10 dní
200W
26535 lm
5000K
LED průmyslové svítidlo HB09 UFO 200W 5000K 90°
Skladem
6W
450 lm
3000K
LED žárovka AIGOSTAR 6W E14 B5 teplá bílá
Dodání do 5 dní
Vestavné svítidlo s mřížkou + 4xLED zářivka 60cm 9W 4000K
Skladem
Prachotěsné svítidlo + 2xLED zářivka 120cm 18W 4000K
Dodání do 5 dní
Prachotěsné svítidlo + 2xLED zářivka 150cm 23W 4000K
Skladem
24W
4000K
bílý rám
LED stropní panel 600x300 24W IP20, bílý rám, normální bílá
Dodání do 7 dní
400W
SMD
6000K
LED venkovní reflektor SLIM SMD IP66 400W studená bílá
Skladem
30W
SMD
4500K
LED venkovní reflektor SLIM SMD PREMIUM IP65 30W denní bílá
Skladem
9W
720 lm
6400K
LED žárovka Aigostar 9W E27 B5, studená bílá

Kontakt


Fedatex plus s.r.o.
Podnikatelská 565
19011  Praha 9

tel.: +420 274 023 159
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Otevřeno: Po-Pá 9:00-17:00

Top
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více info